Opdateret 15.01.2021
Syltede løg smager himmelsk. Det er en nem ret og en nem måde, at få mere smag til både frokost eller aftensmadsbordet, - og en dermed også en god måde, at udnytte årets høst af store, dejlige rødløg.
2 store rødløg
4 spsk. rørsukker
Flagsalt efter smag
1. Klargør løg
Halver løg, og skær dem ud i strimler.
2. Kog lagen
Kog eddiken i en kasserolle og tilsæt rørsukker, salt og friskkværnet pebre.
3. Løg kommes i lagen
Løgenen kommes i kasserollen og koger med i 2-3 min., til så de falder let sammen. De skal ikke koges ud, så det er vigtigt at holde øje med dem.
4. På glas
Hæld rødløg og eddike i et glas
Find en dejlig grunmetode til fremstilling af en godt krydret kmichi, som er nem at lave. Du finder opskriften her.
Vil du gerne have et større udbytte af din hjemmeproduktion i køkkenhaven, skal du igang med højbede. I højbede kan du producere mere effektivt. Læs hvordan her
Sådan garver du skind! Gav dine egne skind og få dejlige lamme & kaniskind til stuen. Læs hvordan her.