Opdateret 15.01.2021

Syltede løg

Syltede løg smager himmelsk. Det er en nem ret og en nem måde, at få mere smag til både frokost eller aftensmadsbordet, - og en dermed også en god måde, at udnytte årets høst af store, dejlige rødløg.






















Ingridienser, GM

  • 2 store rødløg

  • 4 spsk. rørsukker

  • Flagsalt efter smag

  • Friskkværnet pebre
  • 1½-2 dl. eddike


Udstyr, GM

  • Patentglas, lille



Gundmetode 


1. Klargør løg

Halver løg, og skær dem ud i strimler. 


2. Kog lagen

Kog eddiken i en kasserolle og tilsæt rørsukker, salt og friskkværnet pebre. 


3. Løg kommes i lagen

Løgenen kommes i kasserollen og koger med i 2-3 min., til så de falder let sammen. De skal ikke koges ud, så det er vigtigt at holde øje med dem. 



4. På glas

Hæld rødløg og eddike i et glas



Lignende artikler i

Selvforsyning & hjemmeproduktion



Lav din egen krydrede kimchi

Find en dejlig grunmetode til fremstilling af en godt krydret kmichi, som er nem at lave. Du finder opskriften her. 

Højbede - vejen til større udbytte

Vil du gerne have et større udbytte af din hjemmeproduktion i køkkenhaven, skal du igang med højbede. I højbede kan du producere mere effektivt. Læs hvordan her

Hjemmegarvede skind

Sådan garver du skind! Gav dine egne skind og få dejlige lamme & kaniskind til stuen. Læs hvordan her.