Opdateret 15.01.2021
Læs hvordan du garver dit eget skind
vha. alun & salt.
Skal du kunne udnytte dine fårs uld, skal du klippe dem rettidigt. Læs mere om pasning og pleje, herunder klipning her.
Læs her om hvordan du karter og spinder din egen uld
Jeg kan godt lide, at udnytte de ressourcer vi har til rådighed til fulde. Én af måderne ér, at udnytte vores slagtedyr - ikke bare til husholdningen i from af rigeligt kød, men også med skind og uld. Når årets lam, og kaniner løbende slagtes, står vi med gode skind, som vi garver. Ulden fra vores får & vædder udnyttes løbende, - hvor ulden efter afklipning hjemmebehandles og bruges.
Læs mere om hvordan du udnytter både uld og skind, ved at klikke på nedenstående links.
Der findes ikke noget så dejligt, som at spise sin egen spegepølse. En rigtig delikatesse. Her finder du en nem opskrift, som er til at gå til, med koldrygning på weber grillen. Læs mere her.
Kunne dyrehold i selvforsyningen være noget for dig? Læs her hvordan du kommer i gang, - om alt fra etablering og pasning og pleje til slagtning & opskæring.
Hom godt i gang med hjemmebrygning af alt fra godt special øl, vin, mjød, cider til fermenterede drikke som kombucha og ginger beer. Læs mere her.